موفقیت کسب رتبه الف پنج نشریه علمی دانشگاه
پنج نشریه علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری موفق به کسب رتبه الف شدند.
دکتر مریم قربانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه از کسب رتبه “الف” توسط 5 نشریه از نشریات علمی دانشگاه در ارزیابی سال 1401 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خبر داد.
وی افزود: پژوهشنامه اصلاح گیاهان زراعی، پژوهشنامه مدیریت حوزه آبخیز، بوم شناسی جنگل های ایران، پژوهشهای تولیدات دامی و همچنین راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی نشریاتی هستند که موفق به کسب رتبه الف در آخرین ارزیابی مربوط به سال 1401 شده اند.
معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ادامه داد: در خصوص ارتقای سطح کیفی مجلات، از پنج مجله علمی پژوهشی دانشگاه، چهار نشریه با صاحب امتیازی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری موفق به کسب سطح کیفی 1Q شدند.
دکتر قربانی خاطرنشان کرد: در بین این نشریات، نشریه بوم شناسی جنگل های ایران از بین هشت نشریه فارسی در زمینه تخصصی علوم جنگل دارای بیشترین ضریب تأثیر 0/636 در بین تمامی نشریات فارسی این حوزه و پژوهشهای تولیدات دامی از بین هفت نشریه فارسی در زمینه تخصصی علوم دامی دارای بیشترین ضریب تاثیر 0/244 معرفی شدند.
وی ضمن تبریک و قدردانی از اعضای نشریات و کارشناسان دفتر مجلات که در کسب این پیشرفت نقش مؤثری داشتهاند، بر تداوم برنامهریزی و هدفگذاری برای پیشرفتهای بعد تأکید کرد.
گفتنی است سه نشریه “پژوهشنامه اصلاح گیاهان زراعی” و “بوم شناسی جنگل های ایران ” و “پژوهشهای تولیدات دامی” در پایگاه DOAJ نمایه شد.
دکتر مریم قربانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، از نمایه شدن اولین نشریه در پایگاه DOAJ خبر داد و گفت: با بررسی ها و اصلاحات انجام شده، توانستیم فرآیند ثبت نام مجلات فعال خود در پایگاه DOAJ را انجام دهیم و تاکنون نشریه”پژوهشنامه اصلاح گیاهان زراعی” و “بوم شناسی جنگل های ایران ” و “پژوهشهای تولیدات دامی” توانسته است موافقت این پایگاه در نمایه سازی را کسب نماید.
مریم قربانی اشاره کرد: بعد از دریافت پذیرش نهایی، تمامی مقالات این نشریات بعد از آن در این پایگاه در دسترس قرار خواهند گرفت. پایگاه DOAJ یکی از مهمترین پایگاه های عمومی نشریات است که مهم ترین هدف آن رعایت قوانین دسترسی آزاد و اخلاق نشر میباشد.
باید خاطر نشان کرد که بعد از نمایه شدن در این پایگاه، میزان در دسترس قرار گرفتن و دیده شدن مقالات نشریات دانشگاه سه برابر افزایش خواهد داشت و اعتبار بسیار مهمی برای نمایه سازی در پایگاه های معتبر اسکوپوس و وب آو ساینس به همراه خواهد داشت.